Kırıkkale'yi MHP bayraklarıyla donatın

Kırıkkale

Kırıkkale'nin MHP'nin kalesi olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehrin merkez, ilçe ve belde belediyeleri MHP'nin bayraklarını dikilmesinin zamanı geldiğini söyledi. Bahçeli, Keskin, Yahşihan, Çerikli, Delice, Balışeyh, Sulakyurt, ilçe v

ÇÖZÜM SOKAKTA DEĞİL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Çözüm, sokakta değil demokrasi içerisindedir. Demokrasinin bu manada unsuru sandıktır. Öyleyse sandığa gitmek lazım." dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bin yıllık kardeşliğimiz var Kürt kökenli kardeşlerimizle, vatandaşlarımızla. Kız alıp, kız verilmiş. Herkes birbiri ile akraba olmuş, yuva kurmuş. Yapılan araştırmalara göre, 4 milyon böyle yuva var" dedi.

 

SEÇİM BÜROLARINI AÇTI

Bahçeli, partisinin kent merkezindeki seçim bürosunun açılışının ardından Keskin ilçesini ziyaret etti, ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı. Buradan Yahşihan ilçesine geçen Bahçeli, daha sonra Çerikli beldesi, Delice, Balışeyh ile Sulakyurt ilçelerine geçerek, vatandaşlara hitap edip, seçim bürolarının açılışını yaptı.

 

HEDİYE KUZUYU KABUL ETMEDİ

Bahçeli`ye, Çerikli beldesindeki konuşmasının ardından kuzu hediye edilmek istendi, Bahçeli ise teşekkür ederek, "Kuzu, annesiz yaşayamaz, kuzuyu annesine götürün" dedi. Sulakyurt ilçesinde ise bir yaşındaki Çilem Naz Kaya`yı kucağına alarak bir süre sevdi. Bahçeli, Sulakyurt ilçe meydanında yaptığı konuşmada, "ekonomik ve sosyal politikaların iktidarın aklının başına gelmesi ile çözülebileceğini ya da iktidarın gitmesinin ardından gelenlerin bunu çözebileceğini" söyledi.

 

"KÜRTLERLE KIZ ALIP KIZ VERMİŞLİĞİMİZ VAR"

Çözümü zor hataların geleceği tehdit edeceğini ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu: "Bu durum tehlikeye düşürür. Bu sebepten dolayı Recep Tayyip Erdoğan`ı uyarmak lazım. İkide bir 36 etnik gruptan bahsetmesinin ne anlamı var.  Kimse, kimseye necisin diye soruyor mu? Büyükşehirlerde bunu bilen dahi yok. Ama çıkıyor, 36 etnik grup var diyor. Konuşurken de sayıyor 3-5 tane. Ama bunların içerisinde özellikle Kürt kökenli vatandaşlarımızı ön plana çıkarıyor. Niye bunu yapıyorsun? Bin yıllık kardeşliğimiz var Kürt kökenli kardeşlerimizle, vatandaşlarımızla. Kız alıp, kız verilmiş. Herkes birbiri ile akraba olmuş, yuva kurmuş. Yapılan araştırmalara göre, 4 milyon böyle yuva var.”

 

 

 

BİRLİK OLMALIYIZ

 “Anne ve baba Kürt veya Türk, dörder, beşer çocuklar olmuş. Bunlar yıllardır böyle devam ediyor. Torun sahipleri olmuşlar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ortaya çıkıp sen 36 etnik grubu dillendirip, Kürt kökenli kardeşlerimizi ayrımcılığa götürebilecek demokratik açılım zırvası üzerinde niye duruyorsun. Halbuki demokratik açılım ile ayrıştık. Kız baba tarafına gitti, oğlan baba tarafına gitti, peki ortadaki 4 çocuk birbirine baktığı zaman ikisini kime vereceksin, ikisini kime vereceksin? Böyle bir hata olur mu? Böyle bir ayrımcılık olur mu? Sen yuvaları niye dağıtıyorsun? Ne istiyorsun bu vatandaşlardan? Ne istiyorsun Kürt ve Türk kardeşliğinden. Ne yapacaksan yap, işsizliği çöz, açlığı gider, adaleti sağla, gelir dağılımını düzenle ve huzuru güveni sağla. Bunun ötesinde neyi arıyorsun sen. Öbür taraftan mezhep ayrımcılığı körükleniyor, bu ülkede Alevi kardeşim de var Sünni kardeşim de var. Beraber yaşıyor, beraber inanıyoruz.”

 

 

 

MEDYA BENİM DİYOR

Bahçeli ilçe gezilerinin ardından Yenişehir Mahallesi`nde MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başbakan Erdoğan’ın milletin desteğini bir türlü hazmetmediğini öne süren Bahçeli, “Yasama, yürütme bende diyor. Medya benim diyor. Kala kala bağımsız ve tarafsız bir yargı var. Onu da çeleyim. Daha sonra ne olacak. Kuvvetler ayrılığı üçtü. Dördüncü kuvvet basın. Bunların hepsi benim olursa, ben başbakan değil, Cumhurbaşkanı olurum. O da yetmez Roman’ın Sezar’ı gibi, Türkiye’nin diktatörü olurum diyor. Bu nasıl bir anlayış.” ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız